Meewerkend voorman Technische Dienst

Wie zijn wij?

Refresco Zoetermeer (voorheen Avandis) is één van Europa’s modernste producenten van alcoholische dranken. Wij bouwen op een moderne manier verder op een rijk verleden dat teruggaat tot in de 16de eeuw. Avandis heeft de kenmerken van een familiebedrijf; overzichtelijke omvang, rijke tradities en betrokken medewerkers.

Wij produceren gedistilleerde producten, likeuren, gin, vodka, rum en veel meer voor  de top merkeigenaren in de sector. Deze producten blijven niet alleen in Nederland maar gaan de hele wereld over. Hiervoor kopen wij componenten en grondstoffen in bij de gerenommeerde leveranciers in binnen- en buitenland.

Meewerkend voorman Technische Dienst (fulltime)

Als Meewerkend voorman Technische Dienst ben je verantwoordelijk om samen met het team van 6 technische monteurs en een werkvoorbereider, preventief onderhoud uit te voeren aan onze moderne productie lijnen. Daarnaast ben je ook bezig met het opstellen van onderhoudsplannen, het plannen en coördineren van alle onderhoudswerkzaamheden en het aansturen van de medewerkers op de vastgestelde onderhoudsdoelstelling. Naast de belangrijke focus op preventieve onderhoudsplannen ben je ook verantwoordelijk voor het oplossen en prioriteren van storingen, calamiteiten en het technisch magazijn. Het team Techniek heeft als doel om de veiligheid, betrouwbaarheid en productiviteit continu te helpen verhogen.

Je rapporteert aan de Manager Onderhoud en Engineering.

Wat ga je doen?

 • Ondersteunen en aansturen van het technische team monteurs bij storingen en onderhoudswerkzaamheden
 • Plannen en coördineren van alle onderhoudswerkzaamheden aan de technische installaties en machines
 • Het onderhoud van gerealiseerde engineeringsprojecten overnemen van de projectorganisatie
 • Monitoren en prioriteren van storingen en van hieruit aansturen en ontwikkelen van preventief onderhoud
 • Onderhoudswerkzaamheden controleren op uitvoering en veiligheid
 • Het monitoren van een goede administratieve afhandeling in het onderhoudssysteem
 • Actieve houding en aanwezigheid op de productievloer

Wie zoeken wij?

 • Minimaal een afgeronde mbo-4 opleiding richting werktuigbouwkunde / elektrotechniek
 • Aantoonbare leidinggevende ervaring in een productie omgeving is een pré
 • Bij voorkeur minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie binnen de food industrie
 • Kennis van mechanische- en elektrotechnische installaties en industriële automatisering.
 • Ervaring met het analyseren en verbeteren van de effectiviteit van onderhoudswerkzaamheden
 • Bereidheid om mee te draaien in een ploegenrooster (momenteel 2-ploegen)
 • Bereidheid om mee te draaien in het consignatieteam is een pré
 • Een BHV-diploma is een pré
 • Een VCA-vol diploma is een pré

Ben jij de Meewerkend voorman Technische dienst die wij zoeken?
Heb je belangstelling en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan door je sollicitatiebrief met CV naar ons toe te mailen. Voor meer informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met de afdeling personeelszaken door te mailen naar P&O@avandis.