Avandis is een flexibele, klantgerichte full-service dranken productie onderneming

Contactgegevens

Bel ons op 079-3305305

Over ons

Avandis is een vooraanstaand dranken ontwikkel en productiebedrijf en beschikt over één van Europa’s modernste bottelarijen met zeven geavanceerde afvullijnen. Met onze locatie in Zoetermeer,  dicht bij Schiphol en de Rotterdamse haven bevinden wij ons midden in het logistieke centrum van Europa. Hiermee hebben wij een perfecte positie om onze klanten direct te beleveren vanaf onze docks of via ons distributiecentrum

Avandis is in 2001 opgericht door drie toonaangevende Nederlandse drankenbedrijven:

  • Herman Jansen Beverages (Sinds 1777)
  • Lucas Bols (Sinds 1575)
  • De Kuyper Royal Distillers (Sinds 1695)

Wij zijn trots op onze afkomst, gebaseerd op kwaliteit en innovatie. Deze kernwaarden bepalen, tot op de dag van vandaag, ons dagelijks werk. Wij bouwen op een moderne manier door op een rijk verleden tot teruggaat tot in de 16e eeuw. Avandis heeft de kenmerken van een Nederlands familiebedrijf; de omvang is overzichtelijk, met rijke tradities en betrokken medewerkers.

Onze Visie

Wij bieden totaaloplossingen aan voor drankenprojecten, van zowel kleine ondernemers als grote multinationals.

 

Onze Missie

Wij maken de ideeen en projecten van onze klanten mogelijk, door het aanbieden van professionele drankenontwikkeling, productie management diensten en wereldwijde logistieke diensten. Kortom, wij begeleiden onze klanten graag van idee tot fles in de bar.

Bent u ouder dan 18 jaar?