Medewerker Supply Chain Management

As we are specifically recruiting candidates who are fluent in Dutch, we have chosen to publish this vacancy in Dutch only.

Avandis is één van Europa ’s modernste bottelarijen voor gedistilleerde dranken met zeven geavanceerde bottellijnen. Wij bouwen op een moderne manier verder op een rijk verleden dat teruggaat tot in de 16de eeuw. Avandis heeft de kenmerken van een familiebedrijf; overzichtelijke omvang, rijke tradities en betrokken medewerkers.Avandis maakt en bottelt een scala aan gedistilleerde producten voor o.a. Lucas Bols, Koninklijke de Kuyper en Herman Jansen Beverages en is BRC gecertificeerd.

Medewerker Supply Chain Management (fulltime)

die zorgdraagt voor een geoliede goederenstroom in een dynamische productieomgeving en een fundamentele bijdrage levert aan organisatie-overkoepelende projecten.

Als medewerker Supply Chain Management (SCM) draag je, in nauwe samenwerking en in goed overleg met collega medewerkers SCM, bij aan de ondersteuning van het productieproces. Samen met je collega’s stuur je het gehele primaire proces aan. Dagelijks communiceer je met leveranciers over de goederenstromen voor de lange en korte termijn. Intern communiceer je intensief met Operations over de productieplannen van vandaag en morgen en de komende maanden. Klantenorders vertaal je in productieplannen; je bewaakt de voortgang, signaleert knelpunten en neemt passende actie. Je neemt deel aan projecten, zoals product-introducties.

Jouw achtergrond

Je bent flexibel en zelfstandig en je blijft onder druk stressbestendig en gestructureerd werken. Daarnaast beschik je over:

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau aangevuld met een relevante opleiding richting logistiek en/of enige jaren ervaring in een soortgelijke functie
  • Inzicht in bedrijfsprocessen
  • Een resultaatgerichte, planmatige en accurate werkhouding
  • Goede schrijf- en spreekvaardigheid in zowel de Nederlandse als de Engelse taal, kennis van de Duitse taal is een pre

Ons aanbod

Wij bieden je een mooie kans om een waardevolle ervaring op te doen, waarmee je je loopbaan een boeiende richting op stuurt. En daarnaast

  • Een ervaren team collega’s dat graag met je aan de slag gaat om de groeidoelstellingen van de organisatie vorm te geven.
  • Marktconform salaris en pensioenregeling.
  • Vergoeding voor woon-werkverkeer en collectiviteitskorting op diverse verzekeringen.
  • Maandelijks een gezellige borrel met alle collega’s in ons bedrijfscafé.

Avandis als werkgever

Avandis is één van Europa’s modernste bottelarijen met zeven geavanceerde bottellijnen. Wij maken en verpakken (in flessen en blikjes) een scala aan producten voor o.a. Lucas Bols, Koninklijke de Kuyper en Herman Jansen Beverages en zijn BRC gecertificeerd. We helpen onze klanten in de gehele keten, van hun eerste idee tot en met een mooie fles in de bar.

Hebben we je interesse gewekt? We ontvangen graag je motivatie en c.v. via P&O@avandis.nl.