Operator

As we are specifically recruiting candidates who are fluent in Dutch, we have chosen to publish this vacancy in Dutch only.

Wie zijn wij?

Avandis is één van Europa’s modernste bottelarijen voor gedistilleerde dranken met zeven geavanceerde bottellijnen. Wij bouwen op een moderne manier door op een rijk verleden dat teruggaat tot in de 16de eeuw. Avandis heeft de kenmerken van een familiebedrijf; overzichtelijke omvang, rijke tradities en betrokken medewerkers.

Avandis maakt en bottelt een scala aan gedistilleerde producten voor o.a. Lucas Bols, Koninklijke de Kuyper en Herman Jansen Beverages en is BRC gecertificeerd.

Onze ambitie

Onder het credo “We Blend and Bottle your Brand” zijn wij toonaangevend als producent van gedistilleerde dranken en likeuren. Hierbij gaan we een intensive samenwerking aan met onze klanten. We brengen de ideeën van onze klanten tot leven met behulp van gedegen vakmanschap voor het ontwikkelen en produceren van premium. Kort gezegd, we helpen onze klanten in de gehele keten, van hun eerste idee tot en met een mooie fles in de bar.

Operator (fulltime)

Als Operator voer je, onder leiding van de teamleider, werkzaamheden uit aan de bottellijn. Je bereidt zelfstandig de bottellijn voor, bouwt de machines om en stelt deze af. Je controleert de ontvangen componenten en bewaakt de kwaliteit en voortgang van het productieproces.  Indien nodig stuur je het productieproces bij. Tevens zorg je ervoor dat de installatie en je werkplek schoon blijven. Daarnaast signaleer je storingen en verhelpt deze, waar nodig samen met je teamleider en een monteur.

Wie zoeken wij?

 • Passend MBO 3 diploma en/of MBO werk- en denkniveau (bij voorkeur Vapro of in een technische richting)
 • 3-4 jaar werkervaring in een productie-omgeving in een vergelijkbare functie
 • In staat diensten te vervullen tussen 06.00 – 23.00
 • Kennis van productieprocessen en kwaliteitssystemen op operationeel vlak
 • Fysiek in staat meermalen per dag 20 kg te tillen
 • Overzicht kunnen houden en prioriteiten kunnen stellen
 • Stressbestendig; gestructureerde en planmatige benadering
 • Leergierig, resultaat- en oplossingsgericht en een teamplayer
 • Positieve instelling

Wat bieden wij?

 • Salariëring tussen € 2.501 – € 2.880 per maand afhankelijk van ervaring en leeftijd.
 • 25 vakantiedagen / 13 ADV dagen.
 • 2% eindejaarsuitkering / 8% vakantiegeld.
 • Elk dienstverband valt onder de CAO voor de Drankenindustrie.
 • Dienstverband 7 maanden en bij goed functioneren en gelijkblijvende bedrijfsomstandigheden uitzicht op onbepaalde tijd.

Ben jij de Operator die wij zoeken?
Heb je belangstelling en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan door je sollicitatiebrief met CV naar ons te mailen. Voor meer informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met de afdeling personeelszaken door te mailen naar P&O@avandis.nl