Teamleider Bottelarij

As we are specifically recruiting candidates who are fluent in Dutch, we have chosen to publish this vacancy in Dutch only.

Onder het credo “We Blend & Bottle your Brand” zijn wij toonaangevend als producent van gedistilleerde dranken en likeuren. Hierbij gaan we intensieve samenwerking aan met onze klanten. We brengen de ideeën van onze klanten tot leven met behulp van gedegen vakmanschap voor het ontwikkelen en produceren van premium. Kort gezegd, we helpen onze klanten in de gehele keten, van hun eerste idee tot en met een mooie fles in de bar.

Teamleider Bottelarij (Fulltime)

Samen met jouw collega Teamleiders speel je een sleutelrol rol binnen onze ambitieuze organisatie!

Het is een dynamische en operationele functie waarbij affiniteit met techniek en het productieproces een must is, en waar het samenwerken met collega’s en medewerkers het verschil maakt. Je bent dagelijks aanwezig op de productielijnen, waar het proces van bottelen en verpakken plaatsvindt met als doel een veilige en productieve procesvoortgang van jouw productielijnen.

Je zorgt voor de juiste medewerker op de juiste plaats, waarbij je dagelijks de operators begeleidt en motiveert om het beste uit zichzelf te halen. Je realiseert de productieopdracht binnen de gestelde voorwaarden, terwijl je veiligheid en kwaliteit als niet onderhandelbare randvoorwaarden hanteert. Je werkt effectief samen met de overige afdelingen binnen de organisatie, zoals de drankenbereiding, logistiek en magazijnen, en de kwaliteitsafdeling. Ook evalueer je de processen en focus je je op continue verbetering op het gebied van de mensen, methoden, producten en diensten. Het beste eindproduct als resultaat, samen met je team: dat is waar je voor staat!

Kerntaken en resultaatgebieden

De Teamleider Bottelarij is verantwoordelijk voor alle operationele activiteiten in de Bottelarij, waarbij je voornaamste focus ligt op het coachen en begeleiden van Allround Operators en Operators om de gestelde targets op het gebied van efficiëntie, veiligheid, kwaliteit, kosten en leverbetrouwbaarheid te behalen.

 • Zorgdragen voor een optimale afstemming in de keten en implementeren van het strategische productiemasterplan voor de site
 • Borgen en ontwikkelen van kennis en sturen op processen
 • Optimalisaties doorvoeren in het werkproces middels LEAN / TPM
 • Uitbouwen van eigenaarschap in productiestaf

Kennisvereisten een competentieprofiel

Om deze functie succesvol te kunnen vervullen heb je een HBO diploma of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau in food/engineering/business, aangevuld met minimaal 5 jaar werkervaring in een leidinggevende rol in een fabriek / productieomgeving

 • Ervaring in food of andere procesindustrie is een must 
 • Gewerkt met LEAN/TPM methodologie
 • Daadkrachtig en resultaatgericht in het continu verbeteren van (productie-)processen
 • Analytisch, samenwerkings- en procesgericht
 • Heldere, duidelijke manier van communiceren
 • Het zal je niet verbazen dat stressbestendigheid en flexibiliteit noodzakelijk zijn

Avandis biedt:

Een uitdagende functie waarin je direct bijdraagt aan het resultaat van het complexe productieproces. Daarnaast:

 • Een groeiende en ambitieuze organisatie.
 • Prachtige producten
 • Marktconform salaris en pensioenregeling.
 • Vergoeding voor woon-werkverkeer en collectiviteitskorting op diverse verzekeringen.
 • Maandelijks een gezellige borrel met alle collega’s in ons bedrijfscafé.

Heb je belangstelling en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan door je sollicitatiebrief met CV te mailen naar P&O@avandis.nl

Wie zijn wij?

Avandis is één van Europa ’s modernste bottelarijen voor gedistilleerde dranken met zes bottellijnen en 1 bliklijn. Wij bouwen op een moderne manier door op een rijk verleden dat teruggaat tot in de 16de eeuw. Avandis heeft de kenmerken van een familiebedrijf; overzichtelijke omvang, rijke tradities en betrokken medewerkers. Als producent van premium brands zijn wij BRC-AA gecertificeerd.

Avandis maakt en bottelt een scala aan gedistilleerd producten voor Lucas Bols, Koninklijke de Kuyper, Herman Jansen Beverages en vele andere trotse merkeigenaren.