Avandis is een flexibele, klantgerichte full-service dranken productie onderneming

 

Dranken ontwikkeling

 

 

Dranken bereiding

 

 

Dranken verpakken

 

Logistiek

 

Avandis ontwikkelt uw innovatieve concept naar een, kosten-effectieve, productie van een nieuwe (brand-owned of private-label) drank. Ons team van ervaren experts kan gedurende alle fasen van het ontwikkeltraject nauw met u samenwerken om het best mogelijke concept en recept te creëren voor uw product.

Wij produceren hoog en laag alcoholische dranken en non-alcoholische dranken (zoals siropen) in een grote varieteit aan smaakprofielen en specificaties.

Door onze hoogstaande kwaliteitsprocessen en permanente waarborging van de voedselveiligheid leveren wij een constant hoge productkwaliteit. Ook kunnen wij voldoen aan speciale klantwensen. Onze processen staan onder controle van verschillende externe auditors (BRC, skal, USDA, Kosher) en worden jaarlijks gecertificeerd.

Uw dranken kunnen verpakt worden in verschillende flesvormen, in stenen kruiken, in miniaturen van glas of PET, in plastic containers of in drums. We bieden speciale geconcentreerde producten aan in bulk of in containers voor lokale productie (wereldwijd). Speciaal voor productintroducties en korte levertijden bieden wij, in samenwerking, kleinschalige (on)conventionele verpakkingsoplossingen aan.

Via onze logistieke buurman en partner Nedcargo over een duurzame en kostenefficiënte supply chain.  Wij kunnen de afhandeling verzorgen van de complete orderstroom tot aan het gewenste afleveradres (wereldwijd).

Bent u ouder dan 18 jaar?